Dacia Duster

Duster

Rijklaar vanaf
€18.690,-

De Dacia Duster is een krachtige en betaalbare SUV die je een new way of life biedt. Ontdek de gemakken van deze super-auto en ervaar zelf hoe vrij het voelt om in een auto te rijden die je over elk terrein brengt waar je moet zijn. De Dacia Duster geeft je op elk terrein een gevoel van vrijheid. De robuuste SUV brengt je comfortabel naar elke gewenste bestemming.

Dacia Duster

Private lease

Wil je de Dacia Duster liever leasen? Dat kan al vanaf €319,- per maand! Wij bieden private lease aan tegen aantrekkelijke prijzen. Private leasecontracten lopen tussen de 24 en 60 maanden.

Dacia Duster

Interieur

De Dacia Duster beschikt over alle ruimte die je nodig hebt tijdens je reis. De stoel en het stuur kunnen versteld worden naar jouw wens, zodat je altijd perfect zit. Met onder andere cruise control, snelheidsbegrenzing, rijhulpsystemen en bescherming voor inzittenden zoals front- en zijairbags, kom je veilig van A naar B. Daarnaast heeft de Duster automatische airconditioning, waardoor de temperatuur in de auto altijd optimaal is. Met het geavanceerde multimediasysteem kom je altijd op de juiste bestemming aan. Rijden was nog nooit zo eenvoudig.

Dacia Duster

Exterieur

Niks is vreemd voor de Dacia Duster. Overal is deze auto in haar element.  Met de moderne en robuuste uitstraling is het een echte blikvanger voor autoliefhebbers. Daaraan toegevoegd zijn natuurlijk die strakke kleur Orange Atacama, de uitgesproken grille, het opvallende lichtsignatuur en het design, welke de aandacht vasthouden. De dakrails en stalen of lichtmetalen wielen van 16- of 17-inch geven samen met de zijbeschermers en skidplates voor en achter aan dat de Duster is ontworpen voor avontuur.

Série Limitée Tech Road

Série Limitée Tech Road

De Série Limitée Tech Road is dé nieuwe topuitvoering van Dacia. Heerlijk comfortabel om in te rijden en een lust voor het oog. De Dacia Série Limitée Tech Road heeft een rijke standaarduitrusting, stoere designwielen en is te herkennen aan de sportieve stoelbekleding en rode details in het interieur en het exterieur.