Spring

Dacia Spring

Rijklaar vanaf
€17.890,-
Financial lease p.m. vanaf
€159,-

Dacia Spring

De nieuwe Dacia Spring is een stadsauto die de waarden van het merk Dacia combineert met de voordelen van 100% elektrisch rijden. Geniet van soepel en stil rijden zonder uitstoot en ervaar ongekend comfort tijdens je stadsritten. En ver daarbuiten.

De Spring is revolutionair: de goedkoopste elektrisch aangedreven stadsauto op de markt maakt elektrische mobiliteit nog toegankelijker. De vernieuwende SUV-look gaat gepaard met buitengewoon veel binnenruimte, een eenvoudige en betrouwbare elektromotor en een geruststellende actieradius. Een veelzijdige en praktische stadsauto.

Spring

Geen zorgen over je batterij

 • 230 km ACTIERADIUS

 • 80% OPLADEN BINNEN 50 MINUTEN

 • DC-lader

 

Spring

Dacia Spring Comfort

Leverbaar vanaf: € 17.890,-

Standaard uitgerust met de volgende opties:

 • Handmatige airconditioning
 • Bluetooth® radio
 • USB-aansluiting
 • LED-dagrijverlichting
 • 14-inch Design wielen
 • TEP-/stoffen bekleding

 

 Financiering vanaf: € 159,- p/m

Spring

Dacia Spring Comfort Plus

Leverbaar vanaf: € 18.890,-  

Extra opties t.o.v. de Comfort

 • Techno Pack 
  • Multimedia / navigatiesysteem 7-inch met Apple CarPlay en Android Auto, achteruitrijcamera en parkeersensoren achter)
 • Orange Pack (interieur / exterieur)
 • Reservewiel

 

Financiering vanaf: € 169,- p/m

Spring

Dacia Spring Business

Leverbaar vanaf: € 17.990,- 

Standaard uitgerust met de volgende opties:

 • Handmatige airconditioning
 • Bluetooth® radio
 • USB-aansluiting
 • Parkeersensoren achter
 • LED-dagrijverlichting
 • 14-inch Design wielen

 

Financiering vanaf: -

Spring

Blijf op de hoogte

De nieuwe Dacia Spring combineert de voordelen van een stadsauto met de robuuste kenmerken van een SUV. In de nieuwe Dacia Spring rijd je met plezier stad en land af voor al jouw bezigheden.

Wij verwachten de Dacia Spring elk moment in onze showrooms! Wil je alvast op de hoogte blijven van het laatste nieuws en weten wanneer de auto klaar staat om mee proef te rijden? Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in!

Spring

Alvast reserveren?

Wil jij als één van de eersten een spectaculaire proefrit maken in de nieuwe Dacia Spring? En wil je hem daarna ook bestellen? Pak deze kans en stel nu jouw perfecte Dacia Spring samen en reserveer hem direct. 

 1. Stel de Spring samen naar jouw wensen & behoeften
 2. Dien je aanvraag in, er wordt een reservering gemaakt*
 3. Geniet van voorrang bij het maken van een proefrit en het bestellen!

* Tijdens het reserveringsproces wordt er door Dacia € 100,- gereserveerd op je creditcard. Echter, er wordt niets in rekening gebracht. We hebben alleen je creditcardgegevens nodig om je reservering te bevestigen. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging met alle informatie over je reservering. De reservering op je creditcard zal vervolgens vervallen.

Overzicht van veelgestelde vragen

WELKE VOORDELEN KRIJG IK ALS IK EEN RESERVERING PLAATS?

Reserveren geeft je voorrang bij het bestellen van de Dacia Spring. Je krijgt hiermee de kans als een van de eersten de Dacia Spring te kunnen bestellen bij de dealer. Daarnaast krijg je als eerst de mogelijkheid om proef te rijden met de Dacia Spring.

WAT HOUDT EEN RESERVERING IN?

Een reservering geeft je de mogelijkheid om als één van de eersten de Dacia Spring te kunnen bestellen bij Munsterhuis. Dit staat dus niet gelijk aan een bestelling van de Dacia Spring, je krijgt wel een voorrangspositie.

GARANDEERT EEN RESERVERING DAT MIJN SPRING EERDER GELEVERD WORDT DAN ANDERE BESTELLINGEN?

Nee, dit kan niet met 100% worden gegarandeerd. De productiedatum wordt voornamelijk beïnvloed door de door jouw gekozen specificaties. Daarom kunnen auto's die op een later tijdstip worden besteld, een eerdere productieplek hebben dan eerdere bestellingen. Waar mogelijk krijgen bestellingen met reservering voorrang op bestellingen zonder reservering.

KAN MIJN RESERVERING WORDEN OVERGEDRAGEN AAN EEN ANDERE PERSOON?

Het overdragen van een reservering is niet mogelijk.

IK HEB NA MIJN RESERVERING ONLINE NOG GEEN BEVESTIGING ONTVANGEN. IS MIJN RESERVERING ONTVANGEN?

Is de e-mail in je spam map terecht gekomen? Als dit niet het geval is, dan kunt je de status van jouw reservering controleren door contact op te nemen met contact-klant@dacia.nl.

WORDT MIJN RESERVERING AUTOMATISCH OMGEZET IN EEN KOOPCONTRACT?

Nee. Jouw reservering geeft je voorrang bij het bestellen van de Dacia Spring. Zodra het mogelijk is om een Dacia Spring samen te stellen en te bestellen, zullen wij direct contact met je opnemen. Vervolgens kun je bij ons het koopcontract tekenen.

KAN IK MIJN RESERVERING ANNULEREN?

Ja dat kan. Zolang er nog geen bindend koopcontract is afgesloten, kun je jouw reservering kosteloos annuleren. Hiervoor dien je contact op te nemen met contact-klant@dacia.nl.

TOT WANNEER KAN IK MIJN RESERVERING NOG ANNULEREN?

Zolang je geen bindend koopcontract heeft gesloten, kun je jouw reservering op elk moment annuleren. Hiervoor dien je contact op te nemen met contact-klant@dacia.nl.

WANNEER KAN IK DE DACIA SPRING OFFICIEEL BESTELLEN?

Wij zullen na het plaatsen van een reservering contact met je opnemen zodra het mogelijk is om een Dacia Spring samen te stellen en te bestellen.

PROCES RESERVERING & BESTELLEN

Door de Dacia Spring vooraf te reserveren, heb je het recht om een ​​Dacia Spring als een van de eerste proef te rijden, configureren en bestellen. Zodra de auto in Nederland besteld kan worden, zal met iedereen die een geldige reservering heeft geplaatst, contact worden opgenomen voor de gewenste configuratie en definitieve aankoop. De levertijd is afhankelijk van de uitrustingsvariant die je bestelt. Omdat de productie nog niet is gestart, kunnen de definitieve specificaties en prijzen afwijken van de huidige communicatie. Dacia Nederland en Munsterhuis Autobedrijven behouden zich het recht voor om fouten en onnauwkeurigheden te corrigeren en om de inhoud van de website te wijzigen of bij te werken zonder dit vooraf te melden. Graag wijzen wij je erop dat specifieke combinaties van uitrusting / kleur / aandrijflijn mogelijk niet beschikbaar zijn op het moment dat je de gelegenheid krijgt om jouw bestelling af te ronden.

  Niks missen?

  CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.