Dacia Duster

Rijklaar vanaf
€23.250
Private lease p.m. vanaf
€449

New way of life

De Dacia Duster is een krachtige en betaalbare SUV die je een new way of life biedt. Ontdek de gemakken van deze super-auto en ervaar zelf hoe vrij het voelt om in een auto te rijden die je over elk terrein brengt waar je moet zijn. De Dacia Duster geeft je op elk terrein een gevoel van vrijheid. De robuuste SUV brengt je comfortabel naar elke gewenste bestemming.

Private lease

Wil je de Dacia Duster liever leasen? Dat kan al vanaf €439,- per maand! Wij bieden private lease aan tegen aantrekkelijke prijzen. Private leasecontracten lopen tussen de 24 en 60 maanden. De Dacia Duster is beschikbaar voor private lease in drie verschillende modellen: Basis, Comfort en Luxe. 

Dacia Sandero Stepway

Interieur

De Dacia Duster beschikt over alle ruimte die je nodig hebt tijdens je reis. De stoel en het stuur kunnen versteld worden naar jouw wens. Hiermee zorg je ervoor dat zodat je altijd perfect zit, ondanks je lengte. Met onder andere cruise control, snelheidsbegrenzing, rijhulpsystemen en bescherming voor inzittenden zoals front- en zijairbags, kom je veilig van A naar B. Daarnaast heeft de Dacia Duster automatische airconditioning, waardoor de temperatuur in de auto altijd optimaal is. Met het geavanceerde multimediasysteem kom je in de Dacia Duster altijd op de juiste bestemming aan. Rijden was nog nooit zo eenvoudig.

Dacia Duster

Exterieur

Niks is vreemd voor de Dacia Duster. Overal is deze auto in haar element.  Met de moderne en robuuste uitstraling is het een echte blikvanger voor autoliefhebbers. Daaraan toegevoegd zijn natuurlijk die strakke kleuren, de uitgesproken grille, het opvallende lichtsignatuur en het design, welke de aandacht vasthouden. De dakrails en stalen of lichtmetalen wielen van 16- of 17-inch geven samen met de zijbeschermers en skidplates voor en achter aan dat de Dacia Duster is ontworpen voor avontuur.

Image
Essential

Essential

TCe 100 Bi-Fuel
Nu vanaf:
€23.250
Private lease p.m. vanaf
€439
Image
Dacia Duster

Expression

TCe 100 Bi-Fuel
Nu vanaf
€24.050
Private lease p.m. vanaf
€479
Image
Prestige

Journey

TCe 100 Bi-Fuel
Nu vanaf:
€25.750
Private lease p.m. vanaf
€504
Image
Prestige

Journey EDC

Benzine
Nu vanaf:
€30.850
Private lease p.m. vanaf
€549

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Veelgestelde vragen over de Dacia Duster

Welke Dacia Duster uitvoeringen zijn er?

De Dacia Duster is leverbaar in de volgende uitvoeringen:

Is de Dacia Duster ook beschikbaar als Bi-Fuel?

Ja, de Dacia Duster is leverbaar als TCe 100 Bi-Fuel. Hiermee rijdt de Duster schoner en voordeliger. De Dacia Duster is echter ook gewoon leverbaar als benzine.

Wat is de prijs van de Dacia Duster?

De Dacia Duster is verkrijgbaar voor een prijs vanaf €23.250,-. 

Via Private Lease is de Dacia Duster beschikbaar vanaf €439,- per maand.

Kan ik de Dacia Duster private leasen?

De Dacia Duster is bij Munsterhuis ook verkrijgbaar als private lease. Private Lease de Dacia Duster al vanaf €439,- per maand.

Over welke Dacia modellen beschikt Munsterhuis naast de Dacia Duster?

Naast de Dacia Duster zijn de volgende nieuwe Dacia modellen beschikbaar bij Munsterhuis:

Hiernaast bieden wij ook een groot aantal Dacia occasions aan. Bekijk hier onze volledige voorraad.