Dacia Sandero

Sandero

Rijklaar vanaf
€12.830,-
Private lease p.m. vanaf
€249,-

De Dacia Sandero is een kleine, compacte stadsauto die je met gemak door de hele stad brengt. Zelfs de kleinste straatjes zijn geen probleem voor dit unieke model. En met alle aanwezige gemakken die de Sandero biedt, wordt elke rit een plezier. Wen er maar vast aan dat veel stadsbewoners naar je unieke Sandero omkijken!

Dacia Sandero

Private lease

Wil je de Dacia Sandero liever leasen? Dat kan al vanaf €249,- per maand! Wij bieden private lease aan tegen aantrekkelijke prijzen. Private leasecontracten lopen tussen de 24 en 60 maanden.

Dacia Sandero

Interieur

Dit mag dan wel een kleinere auto zijn, maar krap is hij zeker niet! Met 5 comfortabele stoelen en een ruim interieur met vele opbergmogelijkheden, is de Dacia Sandero perfect voor het gezinsleven en voor reizen. De front- en zijairbags zorgen voor een extra gevoel van veiligheid, samen met de cruise control, snelheidsbegrenzer en het rijhulpsysteem. Door het zonwerende glas en de uitmuntende airconditioning is rijden in de Sandero altijd aangenaam.

Dacia Sandero

Exterieur

De Dacia Sandero trekt zeker wat blikken naar zich toe met het nieuwe soepele design. De verchroomde grille, nieuwe koplampen met LED dagrijverlichting en de voor- en achterbumpers maken dit model nog dynamischer en moderner. De Sandero is een auto die je niet makkelijk loslaat.

Série Limitée Tech Road

Série Limitée Tech Road

De Série Limitée Tech Road is dé nieuwe topuitvoering van Dacia. Heerlijk comfortabel om in te rijden en een lust voor het oog. De Dacia Série Limitée Tech Road heeft een rijke standaarduitrusting, stoere designwielen en is te herkennen aan de sportieve stoelbekleding en rode details in het interieur en het exterieur.