Sandero

Sandero

Rijklaar vanaf
€13.490,-

De nieuwe Sandero laat zien dat een betaalbare auto ook mooi kan zijn. Een snelle blik op de geheel nieuwe, onderscheidende styling van de nieuwe Sandero doet je hart sneller kloppen. De Y-vormige voor- en achterlichten passen bij deze tijd, de honingraatgrille geeft hem extra karakter en de spiegelkappen in carrosseriekleur beloven een gedegen afwerking op detail. Verder is en blijft het een Sandero: sympathiek, betrouwbaar en - zoals gezegd - betaalbaar.

Sandero

Sandero Stepway

Als je naar de nieuwe Sandero Stepway kijkt, dan krijg je vanzelf zin in avontuur. Zijn temperamentvolle neus, stoere velgen, functionele skidplates en hoge bodemvrijheid geven hem een energieke en robuuste uitstraling. Functioneel en fraai, dus typisch Dacia. Op avontuur in de stad of in het land, de modulaire dakdragers helpen je slim met jouw vrijetijdsbesteding. En neem de nieuwe led-koplampen met Y-vormen, die door de grille worden verbonden: een subtiel ontwerp dat zorgt voor een betere zichtbaarheid, waar je ook rijdt of wat je ook doet.

Sandero

Gewoon mooi

De nieuwe Dacia Sandero maakt door zijn uitgesproken schouders en wielkasten een robuuste indruk. Door de meer gebogen voorruit, lager dak, aflopende daklijn en radioantenne achteraan het dak, is de lijn van de auto vloeiender dan zijn voorganger. De nieuwe Sandero oogt lager en meer zelfverzekerd, met name dankzij de bredere spoorbreedtes en wielen die perfect in lijn van de auto liggen. 

Dankzij het robuuste silhouet, de vernieuwde voorkant en de kenmerkende Y-vormige ledverlichting zul je de nieuwe Sandero niet snel vergeten. De auto heeft een enorm ruim interieur, een grote bagageruimte en veel opbergruimte.

Sandero

Essentie bij de hand

Alles verandert: de wereld, maar ook jouw behoeften. Precies daarom is het interieur van de Nieuwe Sandero helemaal opnieuw ontworpen. Het resultaat: nog meer comfort, hoogwaardige materialen, een fraai nieuw design en gebruiksvriendelijke technologieën. Alleen het automatisch openen op afstand zorgt er al voor dat je je welkom voelt in de Sandero. Het nieuwe dashboard is elegant en, nog belangrijker, efficiënt. Jij staat als bestuurder centraal en hebt gemakkelijk toegang tot alle functies: de vernieuwde, prettige aircobediening, een 8-inch scherm met navigatie, toegang tot alle favoriete apps van je smartphone en zicht op het parkeerhulpsysteem vooraan, dat waarschuwt als je ergens te dichtbij komt. De Sandero is altijd een auto geweest van de essentie. En nu dus opnieuw.