Dacia Erkend Schadeherstel

Onderdeel van Munsterhuis is ons Dacia Erkend Schadeherstelbedrijf ASN Enschede. Dit betekent dat jouw Dacia bij ons in goede handen is. Iedere Dacia heeft namelijk een unieke en geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dit zorgt ervoor dat jouw Dacia een veilige auto is. Daarom gaat deskundig schadeherstel verder dan alleen uitdeuken. Wij zorgen ervoor dat jouw Dacia ook constructief weer even sterk en veilig is als voorheen. Niet alleen hebben onze autotechnici de juiste tools en kennis om jouw Dacia volgens de kwaliteitseisen van Dacia te repareren, ook volgen zij met regelmaat speciale Dacia-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

Originele Dacia onderdelen

Wanneer wij jouw Dacia repareren maken wij uitsluitend gebruik van originele Dacia-onderdelen. Op deze manier behoudt jouw Dacia zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Wanneer jouw auto nog onder de garantieregeling valt dan blijft deze ongewijzigd geldig. Ook blijft de inruilwaarde van jouw auto gelijk. Zo hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

Dacia Merkgarantiebewijs

Wanneer de schade aan jouw auto is hersteld ontvang je het Dacia Merkgarantiebewijs. Dit is een bevestiging dat jouw auto vakkundig is gerepareerd door een Dacia Erkend Schadeherstelbedrijf. Dit geeft je recht op 4 jaar garantie op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief de kosten van het herstel zelf. Voor de technische en mechanische delen geldt een garantie van 1 jaar.

Dacia Erkend Schadeherstel voordelen

  • Schadeherstel conform de eisen van Dacia
  • Gebruik van originele Dacia-onderdelen
  • Geen effect op restwaarde
  • Dacia fabrieksgarantie blijft gehandhaafd
  • Vervangend vervoer van Dacia

*Na reparatie 4 jaar Dacia Merkgarantie.