My Revision

Om de levensduur en prestaties van jouw Dacia te verbeteren is tijdig onderhoud essentieel. Daarom bestaat het Dacia Onderhoudscontract. Met dit contract profiteer je van zekerheid tegen een vaste lage prijs. De monteurs van Munsterhuis voeren alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan het verversen van de olie, vernieuwen van het olie- en interieurfilter en de controle van de vitale delen van jouw auto.

Subsidie Dacia

De voordelen van een Dacia Onderhoudscontract

  • Uitsluitend gebruik van originele Dacia onderdelen
  • Onderhoud uitgevoerd door de ervaren monteurs van Munsterhuis
  • Helderheid van All-in prijzen
  • Optimale veiligheid
  • Maximaal comfort en welzijn
  • Geen last van eventuele prijsstijgingen
  • Mogelijkheid tot maandelijkse betaling

Een onderhoudscontract voor slechts €10.-*

Bij Munsterhuis heb je al een Dacia Onderhoudscontract voor slechts €10,- per maand. Je kunt een Dacia Onderhoudscontract afsluiten tot het moment dat jouw nieuwe Dacia voor het eerst onderhoud nodig heeft (zoals door Dacia wordt voorgeschreven). In het onderhoudsboekje van jouw Dacia staat het exacte onderhoudsschema. Ook kun je hiervoor contact opnemen met ons.

*De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijzen zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van jouw auto. Vraag naar het actuele rentepercentage.

Neem contact met ons op

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.