Sandero

Dacia Sandero

Rijklaar vanaf
€16.700
Private lease p.m. vanaf
€359

Let op: voertuigen van Dacia die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijzen. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.

Nieuwe Dacia Sandero

De nieuwe Dacia Sandero

De nieuwe Dacia Sandero laat zien dat een betaalbare auto ook mooi kan zijn. Een snelle blik op de geheel nieuwe, onderscheidende styling van de nieuwe Sandero doet je hart sneller kloppen. De Y-vormige voor- en achterlichten passen bij deze tijd, de honingraatgrille geeft hem extra karakter en de spiegelkappen in carrosseriekleur beloven een gedegen afwerking op detail. Verder is en blijft het een Dacia Sandero: sympathiek, betrouwbaar en - zoals gezegd - betaalbaar. Door de meer gebogen voorruit, lager dak, aflopende daklijn en radioantenne achteraan het dak, is de lijn van de Dacia Sandero vloeiender dan zijn voorganger.

De Dacia Sandero is een populaire keuze onder consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbare auto tegen een betaalbare prijs. De Sandero is verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder de Sandero Stepway, die een stijlvolle uitstraling heeft dankzij zijn hogere zit en off-road looks.

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

Als je naar de nieuwe Dacia Sandero Stepway kijkt, dan krijg je vanzelf zin in avontuur. De Dacia Sandero Stepway is de perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle cross-over met off-road uitstraling. Met zijn verhoogde zitpositie en robuuste uiterlijk is hij perfect voor avontuurlijke reizen. Daarnaast biedt de Stepway meer beenruimte en opbergmogelijkheden dan de standaard Sandero, waardoor hij geschikt is als echte gezinsauto. De Sandero Stepway is uitgerust met een energie-efficiënte motor en biedt een comfortabele rijervaring, zodat je zonder zorgen op pad kunt gaan. Bovendien beschikt de Stepway over een uitgebreid pakket aan veiligheidsfuncties, zodat je optimaal beschermd bent tijdens het rijden. Kortom, de Dacia Sandero Stepway biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele, veilige en avontuurlijke rit.

Dacia Sandero

Dacia Sandero: Gewoon mooi

De nieuwe Dacia Sandero maakt door zijn uitgesproken schouders en wielkasten een robuuste indruk. Door de meer gebogen voorruit, lager dak, aflopende daklijn en radioantenne achteraan het dak, is de lijn van de auto vloeiender dan zijn voorganger. De nieuwe Sandero oogt lager en meer zelfverzekerd, met name dankzij de bredere spoorbreedtes en wielen die perfect in lijn van de auto liggen. 

Dankzij het robuuste silhouet, de vernieuwde voorkant en de kenmerkende Y-vormige ledverlichting zul je de nieuwe Dacia Sandero niet snel vergeten. De auto heeft een enorm ruim interieur, een grote bagageruimte en veel opbergruimte.

Sandero interieur

Essentie bij de hand

Alles verandert: de wereld, maar ook jouw behoeften. Precies daarom is het interieur van de Nieuwe Dacia Sandero helemaal opnieuw ontworpen. Het resultaat: nog meer comfort, hoogwaardige materialen, een fraai nieuw design en gebruiksvriendelijke technologieën. Alleen het automatisch openen op afstand zorgt er al voor dat je je welkom voelt in de Dacia Sandero. Het nieuwe dashboard is elegant en, nog belangrijker, efficiënt. Jij staat als bestuurder centraal en hebt gemakkelijk toegang tot alle functies: de vernieuwde, prettige aircobediening, een 8-inch scherm met navigatie, toegang tot alle favoriete apps van je smartphone en zicht op het parkeerhulpsysteem vooraan, dat waarschuwt als je ergens te dichtbij komt. De Dacia Sandero is altijd een auto geweest van de essentie. En nu dus opnieuw.

Image
Dacia Sandero

Dacia Sandero

Essential
Nu vanaf:
€16.700
Private lease p.m. vanaf
€359
Image
Dacia Sandero

Dacia Sandero

Expression
Nu vanaf:
€18.450
Private lease p.m. vanaf
€359

Belangrijkste standaarduitrusting:

  • Handmatig bediende airconditioning

  • Elektrisch verstelbare buitenspiegels

  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel met armsteun

  • Media Display

Toon meer Toon minder

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Veelgestelde vragen over de Dacia Sandero

Welke Dacia Sandero uitvoeringen zijn er?

De Dacia Sandero is leverbaar in de volgende uitvoeringen:

Naast de Sandero is de Dacia Sandero Stepway ook verkrijgbaar bij Munsterhuis.

Wat is de prijs van de Dacia Sandero?

De Dacia Sandero is verkrijgbaar voor een prijs vanaf €16.7000,-

Via Private Lease is de Dacia Sandero beschikbaar vanaf €359,- per maand.

Kan ik de Dacia Sandero private leasen?

De Dacia Sandero is bij Munsterhuis ook verkrijgbaar als private lease. Private Lease de Dacia Sandero al vanaf €329,- per maand.

Beschikt de Dacia Sandero over Apple Carplay / Android Auto?

Jij staat als bestuurder centraal en hebt gemakkelijk toegang tot alle functies, waaronder Apple Carplay / Android Auto, de vernieuwde en prettige aircobediening, een 8-inch scherm met navigatie, toegang tot alle favoriete apps van je smartphone

Over welke Dacia modellen beschikt Munsterhuis naast de Dacia Sandero?

Naast de Dacia Sandero zijn de volgende nieuwe Dacia modellen beschikbaar bij Munsterhuis:

Hiernaast bieden wij ook een groot aantal Dacia occasions aan. Bekijk hier onze volledige voorraad