Nieuws

Nieuws

Image
Dacia voorraad

5 redenen om voor een Dacia te kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Denk dan eens aan een Dacia. De auto’s van dit merk hebben namelijk vele voordelen, zoals een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een grote mate van functionaliteit.

Image
DaciaSpring

Waarom de Dacia Spring de nieuwe favoriete auto is

In het voorjaar van 2021 presenteerde Dacia haar allereerste elektrische model, de Dacia Spring. In de tussentijd heeft dit model het hart van meer dan 108.000 klanten veroverd. Hier blijft het niet bij. De populariteit van de Spring blijft stijgen.

Image
Dacia Sandero Stepway

De Dacia Sandero Stepway, de perfecte auto voor jouw weekend weg

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met de Dacia Sandero Stepway. Rijd in stijl naar je weekendbestemming met deze cross-over. Ontdek hem bij Munsterhuis Dacia.
Image
Dacia duster extreme

Van Logan tot Duster: De geschiedenis achter het merk Dacia

Ontdek via Munsterhuis de geschiedenis van Dacia, opgericht in 1966 met als doel betrouwbare en betaalbare auto's te maken voor de inwoners van Roemenië.
Image
Dacia Sandero

Wat is de sleutel tot het succes van de Dacia Sandero?

Ontdek de sleutel tot het succes van de Dacia Sandero: een aantrekkelijk geprijsde auto die kwaliteit, robuustheid, moderniteit en slimme oplossingen combineert.
Image
Dacia Duster

Vijf redenen waarom de Dacia Duster perfect is voor roadtrips

Ontdek waarom de Dacia Duster de perfecte keuze is voor avontuurlijke roadtrips - betrouwbaar, zuinig en met voldoende ruimte voor al je spullen.
Image
Dacia Jogger Hybrid

5 voordelen van de Dacia Jogger Hybrid 140

Met de Dacia Jogger Hybrid 140 doet Dacia haar intrede op de markt van hybride auto's. De Jogger is de perfecte combinatie van een stationwagon en een MPV.

Image
Subsidie Dacia

Elektrisch rijden in 2023? Vraag nu een subsidie aan van maar liefst € 2.950,-

Wil jij elektrisch rijden in een Dacia? Vanaf 10 januari 2023 is er weer subsidie beschikbaar voor elektrische auto's. Ben jij er op tijd bij?
Image

Ontdek ECO-G

Ontdek de veilige en voordelige Dacia ECO-G modellen die op schonere LPG rijden en zorgen voor een lagere CO2-uitstoot. Leer meer bij Munsterhuis Dacia.
Image
Dacia Sandero

Dacia: Klaar voor een duurzame toekomst

Rij veilig en zuinig met de Dacia. Elektrisch rijden wordt toegankelijk gemaakt, u rijdt zuiniger en voordeliger met Bi-Fuel en Dacia gaat de toekomst met perspectief tegemoet.
Image
Dacia Manifesto

De Dacia MANIFESTO

De MANIFESTO is de nieuwste concept car van Dacia. Zelf noemt Dacia het voertuig een living lab dat boordevol ideeën zit. Met de MANIFESTO probeert het automerk de mens en het milieu met elkaar te verbinden.
Image
New Dacia

Volgende fase voor nieuwe visuele identiteit van Dacia

Het laatste hoofdstuk in de uitrol van de nieuwe merkidentiteit van Dacia is aangebroken. Na de implementatie van de nieuwe, visuele merkidentiteit is het de beurt aan de auto’s zelf.