Nieuws

Nieuws

Image
Dacia Sandero

Dacia: Klaar voor een duurzame toekomst

Rij veilig en zuinig met de Dacia. Elektrisch rijden wordt toegankelijk gemaakt, u rijdt zuiniger en voordeliger met Bi-Fuel en Dacia gaat de toekomst met perspectief tegemoet.
Image
Dacia Manifesto

De Dacia MANIFESTO

De MANIFESTO is de nieuwste concept car van Dacia. Zelf noemt Dacia het voertuig een living lab dat boordevol ideeën zit. Met de MANIFESTO probeert het automerk de mens en het milieu met elkaar te verbinden.
Image
New Dacia

Volgende fase voor nieuwe visuele identiteit van Dacia

Het laatste hoofdstuk in de uitrol van de nieuwe merkidentiteit van Dacia is aangebroken. Na de implementatie van de nieuwe, visuele merkidentiteit is het de beurt aan de auto’s zelf.
Image
Dacia Duster 2

Exclusieve limited edition: Dacia Duster Extreme

Dacia begint het jaar op een hoog niveau met de nieuwe Duster Extreme. Deze speciale versie is gebaseerd op het uitrustingsniveau Prestige en voorzien van een exclusieve uitstraling en extra rijke uitrusting.
Image
Dacia Duster: twee miljoen verkochte exemplaren

Twee miljoen verkochte Duster exemplaren

Van vorst tot aan de hitte in de woestijn, de Dacia Duster trotseert inmiddels als meer dan 10 jaar alle wegen. Inmiddels heeft de Duster met zijn stoere look en prestaties meer dan twee miljoen exemplaren verkocht in bijna zestig verschillende landen.
Image
Nieuwe Dacia Jogger

De nieuwe Dacia Jogger Bi-Fuel

De Limited Edition ‘Extreme’ heeft extra off-roaduitstraling. De dakrails, buitenspiegels, lichtmetalen wielen en de haaienvinantenne zijn prachtig zwart. De skidplates voor en achter in Gris Mégalithe zorgen voor extra contrast. De Jogger presenteert zich als een veelzijdige en stoere krachtpatser.
Image
Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster: dé authentieke SUV

Dacia introduceert de nieuwe Duster! In navolging van eerdere generaties richt de nieuwe Duster zich zowel op klanten die op zoek zijn naar een comfortabele, aantrekkelijk vormgegeven SUV als op klanten die een robuuste, veelzijdige 4x4 willen. En dat voor een Dacia prijs.
Image

Meer Dacia, nog altijd Dacia

Met de vorming van de businessunit Dacia-Lada verhoogt Dacia zijn concurrentiekracht en efficiency en treedt het op modellengebied buiten de vaste kaders. De presentatie van de Dacia Bigster Concept bereidt de weg voor naar het C-segment.
Image
Dacia Sandero

Essentiële eigenschappen voor eigentijds rijden

Dacia is toonaangevend als het gaat om het promoten van ‘verstandig’ gebruik van een auto. Het merk zit nu meer dan ooit in lijn met de verwachtingen van zijn klanten. Het biedt eenvoudige, ruime, betrouwbare en robuuste auto’s zonder onnodige franje en dat voor de beste prijs op de markt.
Image
Sandero

Prijzen nieuwe Sandero & Sandero Stepway bekend!

De prijzen van de vernieuwde Dacia Sandero & Sandero Stepway zijn bekend gemaakt. De nieuwe Sandero's hebben een robuust silhouet, vernieuwde voorkant en indrukwekkende Y-vormige LED-lampen. De auto heeft een enorm ruim interieur, een grote bagageruimte en veel opbergruimte.
Image
Dacia introduceert volledig nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan

Nieuwe Sandero, Stepway en Logan

Dacia introduceert de vernieuwde Sandero, Sandero Stepway en Logan. Hiermee luidt het alweer de derde generatie in van deze modellenreeks.

Image
Dacia: al 15 jaar succes in Europa

Al 15 jaar succes in Europa!

Al ruim 15 jaar is Dacia succesvol in heel Europa. Dacia blikt terug op 15 jaar succes: van de eerste Logan tot de onthulling van de 100% elektrische Spring Concept