Nieuws

Nieuws

Image
Dacia Sandero Stepway

De Dacia Sandero Stepway, de perfecte auto voor jouw weekend weg

Met de Dacia Sandero Stepway begint jouw weekend weg direct wanneer jij de auto instapt. Rijd comfortabel en veilig naar jouw bestemming met deze robuuste en veelzijdige cross-over, die de ultieme combinatie van prestatie en efficiëntie biedt. In deze blog bespreken we waarom de Dacia Sandero Stepway de perfect auto is om een weekend weg te gaan.
Image
Dacia duster extreme

Van Logan tot Duster: De geschiedenis achter het merk Dacia

Dacia, opgericht in 1966 in Roemenië met één duidelijk doel voor ogen: betrouwbare en betaalbare auto’s maken voor de inwoners van Roemenië. Vasthoudend aan deze doelstelling heeft het automerk een rijke geschiedenis!
Image
Dacia Sandero

Wat is de sleutel tot het succes van de Dacia Sandero?

De Dacia Sandero is al jaren één van Europa’s bestverkochte auto’s. Na drie generaties blijft de populariteit van dit model stijgen. Wat is sleutel van dit succes? Vanzelfsprekend is de Dacia Sandero aantrekkelijk geprijsd. In het design wordt kwaliteit, robuustheid en moderniteit gecombineerd. Daarnaast is de auto voorzien van verschillende slimme oplossingen. In deze blog nemen we je mee in het succes van de Dacia Sandero.
Image
Dacia Duster

Vijf redenen waarom de Dacia Duster perfect is voor roadtrips

Iedere avonturier weet dat een geschikte auto van essentieel belang is voor roadtrips. Je hebt een auto nodig die betrouwbaar en zuinig is en voldoende ruimte heeft om al je spullen te vervoeren. De Dacia Duster is zo’n auto. In deze blog bespreken we waarom de Dacia Duster perfect is voor roadtrips.
Image
Dacia Jogger Hybrid

5 voordelen van de Dacia Jogger Hybrid 140

Met de Dacia Jogger Hybrid 140 doet Dacia haar intrede op de markt van hybride auto's. De Jogger is de perfecte combinatie van een stationwagon en een MPV.

Image
Subsidie Dacia

Elektrisch rijden in 2023? Vraag nu een subsidie aan van maar liefst € 2.950,-

Wil jij elektrisch rijden in een Dacia? Vanaf 10 januari 2023 is er weer subsidie beschikbaar voor elektrische auto's. Ben jij er op tijd bij?
Image

Ontdek ECO-G

ECO-G modellen rijden veilig en voordelig op het schonere LPG. Een ECO-G model is al voordeliger vanaf 5.000 kilometer per jaar en zorgt voor een lagere CO2-uitstoot. Munsterhuis Dacia vertelt je graag meer over de voordelen.
Image
Dacia Sandero

Dacia: Klaar voor een duurzame toekomst

Rij veilig en zuinig met de Dacia. Elektrisch rijden wordt toegankelijk gemaakt, u rijdt zuiniger en voordeliger met Bi-Fuel en Dacia gaat de toekomst met perspectief tegemoet.
Image
Dacia Manifesto

De Dacia MANIFESTO

De MANIFESTO is de nieuwste concept car van Dacia. Zelf noemt Dacia het voertuig een living lab dat boordevol ideeën zit. Met de MANIFESTO probeert het automerk de mens en het milieu met elkaar te verbinden.
Image
New Dacia

Volgende fase voor nieuwe visuele identiteit van Dacia

Het laatste hoofdstuk in de uitrol van de nieuwe merkidentiteit van Dacia is aangebroken. Na de implementatie van de nieuwe, visuele merkidentiteit is het de beurt aan de auto’s zelf.
Image
Dacia Duster 2

Exclusieve limited edition: Dacia Duster Extreme

Dacia begint het jaar op een hoog niveau met de nieuwe Duster Extreme. Deze speciale versie is gebaseerd op het uitrustingsniveau Prestige en voorzien van een exclusieve uitstraling en extra rijke uitrusting.
Image
Dacia Duster: twee miljoen verkochte exemplaren

Twee miljoen verkochte Duster exemplaren

Van vorst tot aan de hitte in de woestijn, de Dacia Duster trotseert inmiddels als meer dan 10 jaar alle wegen. Inmiddels heeft de Duster met zijn stoere look en prestaties meer dan twee miljoen exemplaren verkocht in bijna zestig verschillende landen.