Nieuws

Nieuws

Image
Nieuwe Dacia Jogger

De nieuwe Dacia Jogger Bi-Fuel

De Limited Edition ‘Extreme’ heeft extra off-roaduitstraling. De dakrails, buitenspiegels, lichtmetalen wielen en de haaienvinantenne zijn prachtig zwart. De skidplates voor en achter in Gris Mégalithe zorgen voor extra contrast. De Jogger presenteert zich als een veelzijdige en stoere krachtpatser.
Image
Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster: dé authentieke SUV

Dacia introduceert de nieuwe Duster! In navolging van eerdere generaties richt de nieuwe Duster zich zowel op klanten die op zoek zijn naar een comfortabele, aantrekkelijk vormgegeven SUV als op klanten die een robuuste, veelzijdige 4x4 willen. En dat voor een Dacia prijs.
Image

Meer Dacia, nog altijd Dacia

Met de vorming van de businessunit Dacia-Lada verhoogt Dacia zijn concurrentiekracht en efficiency en treedt het op modellengebied buiten de vaste kaders. De presentatie van de Dacia Bigster Concept bereidt de weg voor naar het C-segment.
Image
Dacia Sandero

De nieuwe Sandero & Sandero Stepway: essentiële eigenschappen voor eigentijds rijden

Dacia is toonaangevend als het gaat om het promoten van ‘verstandig’ gebruik van een auto. Het merk zit nu meer dan ooit in lijn met de verwachtingen van zijn klanten. Het biedt eenvoudige, ruime, betrouwbare en robuuste auto’s zonder onnodige franje en dat voor de beste prijs op de markt.
Image
Sandero

Prijzen nieuwe Sandero & Sandero Stepway bekend!

De prijzen van de vernieuwde Dacia Sandero & Sandero Stepway zijn bekend gemaakt. De nieuwe Sandero's hebben een robuust silhouet, vernieuwde voorkant en indrukwekkende Y-vormige LED-lampen. De auto heeft een enorm ruim interieur, een grote bagageruimte en veel opbergruimte.
Image
Dacia introduceert volledig nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan

Dacia introduceert volledig nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan

Dacia introduceert de vernieuwde Sandero, Sandero Stepway en Logan. Hiermee luidt het alweer de derde generatie in van deze modellenreeks.

Image
Dacia: al 15 jaar succes in Europa

Al 15 jaar succes in Europa!

Al ruim 15 jaar is Dacia succesvol in heel Europa. Dacia blikt terug op 15 jaar succes: van de eerste Logan tot de onthulling van de 100% elektrische Spring Concept

Image
Serie Limitée 15th Anniversary

Série Limitée 15th Anniversary-modellen

Een nieuwe Serie Limitée, speciaal om het 15-jarig jubileum van het merk te vieren.
Image
Dacia Spring concept: een elektrische rEVolutie van Dacia

Dacia Spring concept: een elektrische rEVolutie

De Dacia Spring is een voorproefje van de meest voordeligste 100% elektrische auto van Europa!
Image
Dacia Duster nieuwe motor

Nieuwe TCe 100 motor voor de Duster

Dacia heeft twee nieuwe motorvarianten geïntroduceerd voor de Dacia Duster. De nieuwe benzinemotor TCe 100 vervangt de SCe 115 en vormt de nieuwe basismotorisering in het aanbod. Tevens is de vierwielaandrijving terug.

Image
e10 brandstof

E10 brandstof: wat je moet weten

Sinds dinsdag 1 oktober zijn alle tankstations in Nederland verplicht om de nieuwe brandstof E10 aan te bieden. Maar wat is deze brandstof precies en wat betekent dit voor jouw auto?

Image
Série Limitée Tech Road

Dacia introduceert Série Limitée Tech Road