Onderhoud op maat

Vertrouwen in jouw auto is erg belangrijk en veiligheid staat daarbij voorop. Daarom biedt Munsterhuis een speciaal onderhoudsprogramma waarbij jij bepaalt welk onderhoud het beste past bij jouw Dacia. Wij zorgen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen. Daarnaast vertellen wij je van tevoren de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Je hebt keuze uit verschillende onderhoudsbeurten:

  • De olieverversbeurt vanaf €109,-

Om ervoor te zorgen dat de motor van jouw Dacia topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olieverversbeurt een minimale vereiste. Tijdens de olieverversbeurt worden naast het vervangen van de olie en het oliefilter ook de verlichting en banden gecontroleerd. Tevens worden vloeistoffen gecontroleerd en bijgevuld. Deze beurt is ideaal wanneer je weinig kilometers per jaar rijdt.

  • De budgetbeurt vanaf €169,-

Een uitbreiding op de olieverversbeurt is de budgetbeurt. Bij de budgetbeurt gaan we, naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de olieverversbeurt, nog verder in op de veiligheid. Bij de budgetbeurt worden bijvoorbeeld ook onderdelen zoals de uitlaat, de accu, de schokdempers en de remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

  • De Dacia Onderhoudsbeurt vanaf €209

Bij de Dacia Onderhoudsbeurt wordt jouw auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de stuurbekrachtiging, de koppeling, de aandrijfriemen, het koelsysteem, de versnellingsbak, de voor- en achterwielophanging, de brandstoftank, de handremkabels, de aandrijfassen, de stuurinrichting, de brandstofleidingen en carrosserie en chassis gecontroleerd.

Ook wordt de elektronica tijdens de Dacia onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tot slot maakt de monteur van Munsterhuis een proefrit met jouw auto om er zeker van te zijn dat je weer veilig de weg op kunt.

Wanneer jouw Dacia APK gekeurd moet worden is deze keuring in combinatie met een Dacia Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis*.

* exclusief roetmeting diesels.

 

Genoemde prijzen zijn adviesprijzen incl. btw en excl. aanvullende werkzaamheden.