Over ons Team Munsterhuis Dacia header

Over ons

Over ons

Al meer dan 50 jaar is Munsterhuis een begrip. Sinds de introductie van Dacia in Nederland (2004) zijn we officieel Dacia dealer en maakt Dacia deel uit van onze Renault showrooms in Enschede, Hengelo en Rijssen. Naast verkoop en onderhoud bieden wij ook schadeherstel (ASN) en verzekeringen aan. Je kunt via ons auto’s kopen, leasen of financieren. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Naast het Renault & Dacia dealerschappen zijn we ook dealer van Alpine, Jaguar, Land Rover, Maserati en Ferrari.

Sales

Je kunt onze showrooms bezoeken in Enschede, Rijssen en Hengelo. In Enschede, Hengelo en Rijssen kun je terecht voor nieuwe personen en bedrijfsauto’s van Dacia. In Hengelo hebben we een Dacia Store, waar je op de 1e etage onze Dacia showroom vindt. In Enschede en Rijssen is Dacia geïntegreerd in onze Renault showrooms.

Aftersales

Voor service & onderhoud kun je terecht in Almelo, Oldenzaal, Rijssen, Hengelo en Enschede. Met een serviceteam van 45 gekwalificeerde monteurs bieden wij het beste maar ook betaalbaar onderhoud voor jouw Dacia. Ook met andere merken kun je terecht bij Munsterhuis. Onze magazijnen in Enschede, Hengelo en Rijssen verzorgen onze onderdelenverkoop, zowel aan particulier als aan garagebedrijven.