Elektrisch rijden in 2023? Vraag nu een subsidie aan van maar liefst € 2.950,-

Body

Ga je in 2023 een nieuwe 100% elektrische auto aanschaffen, dan kun je een subsidie aanvragen voor jouw nieuwe elektrische auto via de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Het subsidiebedrag voor een nieuwe elektrische auto bedraagt maar liefst € 2.950,-. 

Dacia Spring - elektrisch rijden

Meer over de subsidie

Vanaf 10 januari 2023 is het mogelijk om een subsidie aan te vragen voor je nieuwe elektrische auto via de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). De aanvraag is geldig voor auto's die je hebt gekocht of geleased op of na 1 januari 2023.

Meer over elektrisch rijden

Elektrisch rijden biedt niet alleen voordelen tijdens de aanschaf, maar ook later. De onderhoudskosten zijn veel lager omdat er geen verversing van olie, smeerwerk voor de motor of vervanging van de distributieriem nodig is. Het bezit van een elektrische auto is nu nog voordeliger dan ooit.

Dacia Spring

De nieuwe Dacia Spring

De Dacia Spring is een unieke combinatie van een sportieve SUV-stijl en een volledig elektrische aandrijving. Deze compacte stadsauto heeft alle kenmerken die Dacia bekend maken: sterk, comfortabel en betaalbaar.