Dacia Modellen voor modeljaar 2024

Body

Het succesverhaal van de Dacia Sandero, Sandero Stepway en Jogger zet zich voort in 2024. Dacia introduceert een aantal updates voor de drie modellen en breidt het leveringsgamma uit. Ook zijn diverse veiligheidssystemen voortaan standaard op de drie modellen.

Dacia Sandero - Private Lease - Munsterhuis Dacia

Dacia Sandero

De Dacia Sandero voor 2024 combineert stijl en comfort op een indrukwekkende manier. Met strakke lijnen en geavanceerde functies biedt de Sandero een verfijnde rijervaring. Ontdek de nieuwste technologische snufjes en interieurverbeteringen die zorgen voor een comfortabele en plezierige rit. Dacia zet hiermee de norm voor wat mogelijk is in betaalbaar autorijden.

Dacia_Sandero_Stepway_Extreme | Munsterhuis Dacia

Dacia Sandero Stepway

Voor degenen die een avontuurlijke twist aan hun stadsrit willen toevoegen, is er de Dacia Sandero Stepway. Met zijn robuuste design, verhoogde bodemvrijheid en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen is de Sandero Stepway de perfecte metgezel voor stadsverkenningen en weekenduitstapjes. Ontdek hoe deze crossover de perfecte balans vindt tussen stadsstijl en avontuurlijke functionaliteit.

jogger

Dacia Jogger

Voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, flexibiliteit en comfort, is er de Dacia Jogger. Deze veelzijdige MPV biedt voldoende zitplaatsen en bagageruimte, waardoor het ideaal is voor gezinsavonturen. Ontdek de eigenschappen die de Jogger tot een praktische keuze maken voor degenen die een ruime en comfortabele rijervaring zoeken. Dacia zet met de Jogger de standaard voor gezinsvriendelijkheid en functionaliteit in 2024.

Blijf op de hoogte

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.