Dacia Jogger voor avonturiers

Body

Dacia is liefhebber van het buitenleven en introduceert de nieuwe uitvoering Extreme voor de Spring, Sandero Stepway, Jogger en Duster. De Dacia Jogger is tegenwoordig leverbaar met het ingenieuze Sleep Pack, wat de auto omtovert tot kampeerbus!

Dacia Sleep Pack - frame en matras

Het Dacia Sleep Pack

Dacia introduceert met de komst van de lente het Sleep Pack, een nieuw accessoire uit de InNature-lijn van het Roemeense merk. Bij het bestellen van het Sleep Pack ontvang je een houten frame en een matras van 1,9 meter bij 1,3 meter. Met een gewicht van minder dan 50 kg kan het geheel eenvoudig in de kofferbak en over de achterbank worden geschoven. Bovendien is er binnen in het houten frame nog ruimte voor 220 liter bagage.

Als je een Jogger met 7 zitplaatsen hebt, dien je wel de twee extra zitjes uit de kofferbak te verwijderen. Rijd je overdag liever niet met een bed in je auto? Dan kan het geheel eenvoudig worden opgevouwen en onder de hoedenplank in de kofferbak worden opgeborgen.

Jogger Extreme Sleep Pack

Dacia accessoires

In het Sleep Pack zijn nog meer accessoires van Dacia inbegrepen. Zo krijg je voor alle ramen van de Dacia Jogger zwarte zonwering, zodat je van extra privacy kunt genieten. Ben je dol op avontuur? Dan is de Dacia buitentent iets voor jou! Deze kan eenvoudig aan de achterkant van de kofferbak worden bevestigd. 

De foto’s spreken voor zich. Met het Sleep Pack tover je de Dacia Jogger eenvoudig om tot échte kampeerwagen. Momenteel is het nog niet bekend wat dit pakket in Nederland kost, maar in Frankrijk kost het totale pakket € 1.490 als je een nieuwe Jogger bestelt. Achteraf bestellen kan ook, dan is het pakket duurder.

De Dacia Jogger Sleep Pack biedt een betaalbare en praktische oplossing voor mensen die willen genieten van kampeeravonturen zonder hun budget te overschrijden. Als je op zoek bent naar een betaalbare en veelzijdige kampeerbus, is de Dacia Jogger Sleep Pack wellicht de ideale keuze voor jou.