Dokker Van

Dokker Van

Rijklaar vanaf
€9.540,-

Net als de Dokker heeft de Dokker VAN ook de vertrouwde eigenschappen van Dacia. Dit model beschikt qua betrouwbaarheid en robuustheid dan ook over alle vereiste kwaliteiten. Getest onder de zwaarste omstandigheden bewees de Dacia Dokker VAN overal tegen bestand te zijn. Het is dus een bedrijfswagen die elke klus aan kan.

Dokker Van

Interieur

De Dacia Dokker VAN is niet alleen heel ruim maar biedt ook vele opties om het rijden zo fijn mogelijk te maken. Met het zonwerende glas en de uitstekende airconditioning en verwarming is het rijden in de Dokker VAN altijd comfortabel. Het multimedia- en navigatiesysteem zorgen ervoor dat je onbezorgd op jouw bestemming aankomt. Verder zijn er in de cabine ook genoeg opbergmogelijkheden, bijvoorbeeld voor documenten of klein gereedschap. De Dokker VAN is compleet afgestemd op het gemak voor de ondernemer en is dus dé perfecte bedrijfswagen voor iedereen die opzoek is naar een moderne en doeltreffende auto.

Dokker Van

Exterieur

De Dacia Dokker VAN beschikt over 750kg nuttig laadvermogen, een laadvolume van 3,3m3  en een laadlengte van 1,9 meter. Hiermee kun je al je materialen zonder enig probleem vervoeren. De standaard zijschuifdeur aan de rechterkant vergemakkelijkt het laden en lossen. Niet alleen is dit model erg praktisch, maar ook is het ontwerp zeer modern en dynamisch. De strakke details van de Dokker VAN maken dat dit model past bij elk soort bedrijf.

Voorkant Dokker Van

Afmetingen

Zijkant Dokker Van

Afmetingen

Achterkant Dokker Van

Afmetingen