Voordelen van rijden in de elektrische Dacia Spring

Body

Dacia heeft een stevige reputatie opgebouwd op het gebied van betaalbaarheid, robuustheid en betrouwbaarheid. Met de elektrische Dacia Spring worden deze gewaardeerde waarden niet alleen behouden, maar ook aangevuld met duurzaamheid. In deze blog duiken we dieper in op de voordelen van het rijden in de elektrische Dacia Spring.

DaciaSpring-stadsauto

Toegankelijk

De Dacia Spring maakt elektrische mobiliteit toegankelijker dan ooit tevoren. Als de betaalbaarste elektrische stadsauto op de markt, is de Dacia Spring een game-changer voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke en kostenefficiënte rijervaring. Bovendien heb je recht op overheidssubsidie, waardoor de overstap naar elektrisch rijden nog aantrekkelijker wordt.

Benieuwd naar de indrukwekkende rijervaring van de Dacia Spring? Waar wacht je nog op? Bezoek een van onze showrooms of plan direct een proefrit in.

 

DaciaSpring-interieur

Stijlvolle SUV met ruim interieur

De Dacia Spring onderscheidt zich niet alleen door zijn prijs, maar ook door zijn opvallende SUV-uitstraling. Deze compacte stadsauto biedt een ruim interieur en combineert daarmee de veelzijdigheid van een SUV en de handigheid van een stadsauto. Een perfecte mix van stijl en functionaliteit.

DaciaSpring-Lichtgewicht

Milieubewuste keuze voor duurzame mobiliteit

Kiezen voor de Dacia Spring betekent niet alleen genieten van de voordelen van elektrisch rijden, maar ook een bewuste stap zetten naar een duurzame toekomst. Als 100% elektrische auto stoot de Dacia Spring geen schadelijke emissies uit tijdens het rijden. Hierdoor draag je bij aan een schonere lucht en een gezonder milieu.

Geen zorgen over de batterij

Met een indrukwekkende actieradius van 230 km is de Dacia Spring perfect voor dagelijkse ritten en meer. De compacte batterij met 27,4 kWh capaciteit zorgt ervoor dat je de hele week kunt pendelen tussen huis en werk met één volledige lading. Maak je geen zorgen over het opladen - het is snel en eenvoudig!

Altijd en overal opladen

Of je nu onderweg bent of thuis, het opladen van je Dacia Spring is een fluitje van een cent. Met een optionele krachtige DC-lader kun je de batterij binnen 50 minuten tot 80% opladen bij een snellaadstation. Daarnaast wordt standaard een kabel meegeleverd voor openbare laadpunten en wallboxen. Voor thuisgebruik is er een optionele kabel beschikbaar die past op een standaard stopcontact.

Handige MY Dacia-app

Maak het jezelf gemakkelijk met de MY Dacia-app. Stel de binnentemperatuur in, controleer het batterijniveau en start of stop het opladen van je Dacia Spring eenvoudig vanaf je smartphone. Een slimme en handige toevoeging voor een nog betere rijervaring.

Dacia Spring - Munsterhuis (6)

Ervaar de Dacia Spring zelf

Wil je zelf ervaren hoe het is om in de Dacia Spring te rijden? Breng een bezoek aan een van onze showrooms en ontdek de toekomst van mobiliteit. Met de Dacia Spring geniet je niet alleen van soepel, stil en emissievrij rijden, maar ook van de voordelen van een ruime en praktische stadsauto.

Blijf op de hoogte

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.