Dacia Route Service; zorgeloos op weg!


Dacia Route Service
Als onderdeel van de fabrieksgarantie helpt Dacia Route Service u als dat nodig is. Staat uw auto stil vanwege pech? Eén telefoontje naar Dacia Route Service is voldoende. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week. U krijgt direct telefonische ondersteuning in het Nederlands. De dichtstbijzijnde Dacia-dealer of een professionele hulpverlener komt zo snel mogelijk naar u toe om de pech te verhelpen. Of de auto nu voor de deur staat of in het zuidelijkste puntje van Spanje, de pechhulp geldt voor bijna heel Europa. Kan het probleem niet direct verholpen worden, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Dacia-dealer gebracht.

Dacia Route Service+*

Met Dacia Route Service+ kunt u zich verzekeren van uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie periode én na afloop van de fabrieksgarantie. Heeft u nog fabrieksgarantie, dan kunt u zich voor € 19,95 uitgebreider verzekeren. Buiten de fabrieksgarantie kan dit vanaf € 44,95. Hiermee bent u verzekerd van vele extra diensten bij een onverhoopt pechgeval, zowel in het binnenland als in het buitenland. Duurt de reparatie van de auto bijvoorbeeld wat langer, dan regelt Dacia Route Service+ zo nodig een hotelovernachting of vervangend vervoer (creditcard vereist). Bekijk de brochure en zie op welke diensten u nog meer kunt terugvallen als u onverhoopt pech krijgt.

In Nederland belt u voor DACIA Route Service+ 0900-999 8700 en in het buitenland +3120-5929733.

Ja, ik wil meer informatie

Brochure Dacia Routeservice +
Algemene Voorwaarden

* U kunt Dacia Route Service+ afsluiten als uw Dacia in onderhoud is bij een officieel door DACIA NEDERLAND erkend lid van het Dacia distributienetwerk. Voor meer informatie raadpleeg de algemene voorwaarden.