5 voordelen van de Dacia Jogger Hybrid 140

Body

Met de Dacia Jogger Hybrid 140 doet Dacia haar intrede op de markt van hybride auto's. De Jogger is de perfecte combinatie van een stationwagon en een MPV. Met deze hybride uitvoering geniet je van alle voordelen van de Dacia Jogger en rijd je duurzaam! In deze blog gaan we in op deze en andere voordelen. 

 

Dacia Jogger Hybrid - Munsterhuis Renault

1. Rijd duurzamer

De hybride Dacia Jogger heeft een accu van 1,2 kWh waardoor je stukken volledig elektrisch kunt rijden. Dit geldt voor ongeveer 80% van alle ritten door de stad. Met een WLTP-waarde van 900 kilometer, ben je verzekerd van veel duurzame kilometers. Zo kun jij optimaal genieten van jouw Dacia Jogger en zorg je tegelijkertijd voor minder CO2-uitstoot.

Dacia Jogger Hybrid - Munsterhuis Renault

2. Minder brandstofgebruik

De Dacia Jogger Hybrid 140 is uitgerust met 1 verbrandingsmotor en 2 elektromotoren. Tijdens het rijden, ondersteunen de elektromotoren de verbrandingsmotor. Hierdoor gebruik je aanzienlijk minder brandstof. Dit kan wel oplopen tot maar liefst 40%! Vanzelfsprekend is dit een stuk beter voor het milieu. Afhankelijk van je energiecontract kan het daarnaast voordelig zijn voor je portemonnee.

 

Dacia Jogger Hybrid - Munsterhuis Renault

3. Geen laadpaal nodig

Wanneer je aan elektrisch rijden denkt, denk je mogelijk aan een laadpaal. Nergens voor nodig! De Dacia Jogger Hybrid heeft geen laadpaal nodig. Tijdens het rijden wordt de accu automatisch opgeladen. Dit gebeurt op de momenten dat je vertraagt of afremt. Je hoeft tijdens ritten dus geen rekening te houden met de nodige stops om de auto op te laden. Dit maakt de Dacia Jogger Hybrid ideaal voor lange afstanden. Een verre vakantie met het hele gezin is dus geen enkel probleem.

 

Dacia Jogger Hybrid - Munsterhuis Renault

4. Optimale ruimte

Op het gebied van ruimte, levert de Dacia Jogger Hybrid niets in. Deze uitvoering beschikt over evenveel ruimte als de standaard Jogger. De accu bevindt zich namelijk op de plaats waar normaal het reservewiel zit. In de Dacia Jogger Hybrid is genoeg ruimte voor zeven passagiers en hun bagage. Kortom, ook bij deze uitvoering is aan ruimte geen gebrek. 

 

Dacia Jogger Hybrid - Munsterhuis Renault

5. Het comfort van een automaat

De hybride Jogger is een automaat. Je hoeft niet te schakelen, wat het rijden extra comfortabel maakt. Dit is met name bij drukte in het verkeer, een stuk aangenamer. Daarnaast rijd je met een automaat over het algemeen zuiniger en veiliger dan in een auto met een verbrandingsmotor. 

 

Niets missen van de Dacia Jogger Hybrid 140?

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.