Stevige trekhaken voor jouw Dacia

Oersterk, robuust en slim! De Dacia trekhaken garanderen de juiste compatibiliteit tussen de trekhaak en de carrosserie van jouw Dacia.

Trekhaak

Waarom een trekhaak van Dacia?

De Dacia trekhaken zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de Dacia. Daarnaast hebben de trekhaken een perfect esthetische en technische pasvorm. Bovendien doet Dacia een extra veeleisende test; de uithoudvermogen test. Dankzij deze test garandeert Dacia de juiste compatibiliteit tussen de trekhaak en de carrosserie van het voertuig. Hierdoor worden alle risico’s van misvorming van de carrosserie/bumper voorkomen.

De Dacia stekkerbedrading is zeer veilig en gebruikt de elektronica van de auto. Het vermijdt alle risico’s en ook disfuncties dat het nieuwe voertuig als pech zou kunnen erkennen tijdens de diagnose. Bovendien is de Dacia-stekker met module onmisbaar voor de communicatie van de signalen op het dashboard.

Trekhaak

Welke trekhaak is geschikt voor uw Dacia?

Een 7-polige of een 13-polige kabelbundel?


Een 7-polige aansluiting voorziet in de wettelijk verplichte verlichting: richtingaanwijzers, remlicht, mistlamp, achterlicht en kentekenplaatverlichting. Meestal gebruikt voor fietsendrager en kleine aanhanger. Een 13-polige aansluiting heeft daarnaast twee additionele massa-, twee afzonderlijke 12 volt spanning- en twee vrije aansluitverbindingen. Meestal gebruikt voor caravan.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Wij adviseren je graag!