Plan jouw proefrit aan huis!

Munsterhuis staat voor je klaar, ook in deze tijd. Door de aangescherpte maatregelen hebben wij helaas onze showrooms moeten sluiten. Toch zijn wij telefonisch & online goed bereikbaar! Ben je dus op zoek naar een nieuwe Dacia óf één van onze occasions? Dan helpen wij je graag verder. We begrijpen als geen ander dat je, wanneer je een auto hebt gevonden die bij je past, deze graag wilt bekijken en proberen. Daarom bieden we nu ook proefritten aan huis aan! 

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak door onderstaand formulier in te vullen;
  2. We nemen z.s.m. contact met je op om de details te bespreken;
  3. Voor elke proefrit wordt de auto naar keuze gedesinfecteerd en klaargezet zodat je zorgeloos op pad kunt;
  4. Na afloop van de proefrit wordt de auto opnieuw gedesinfecteerd en zal één van onze verkoopmedewerkers verder met je in contact gaan.

Kortom; wij willen jou, ook in coronatijd, graag kennis laten maken met onze modellen en maken je graag een scherp voorstel. Neem gerust contact met ons op!

Munsterhuis neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst serieus, daarom worden tijdens de proefritten op locatie de RIVM-richtlijnen volledig gehanteerd. Klik hier voor ons volledige coronabeleid.

Munsterhuis staat voor je klaar!

We praten je graag even bij over de actuele mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Wist je bijvoorbeeld dat je nu ook gebruik kunt maken van onderstaande diensten?

Haal- & brengservice

Aflevering op locatie

Offerte / taxatie op locatie

Plan hier jouw proefrit aan huis

Ik geef Munsterhuis toestemming om deze gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze proefrit aan huis aanvraag.