Over ons


Dacia dealer Munsterhuis; al meer dan 10 jaar sterk in de regio

Al meer dan 50 jaar is Munsterhuis een begrip. Sinds de introductie van Dacia in Nederland (2004) zijn we officieel Dacia dealer en maakt Dacia deel uit van onze Renault showrooms in Enschede, Hengelo en Rijssen. Naast verkoop en onderhoud bieden wij ook schadeherstel (ASN) en verzekeringen aan. U kunt via ons auto’s kopen, leasen of financieren. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Naast onze Dacia dealerschappen zijn we ook dealer van Renault, Jaguar, Land Rover, Maserati en Ferrari.

Sales

U kunt onze showrooms bezoeken in Enschede, Rijssen en Hengelo.

In Enschede, Hengelo en Rijssen kunt u terecht voor nieuwe personen en bedrijfsauto’s van Dacia. In Hengelo hebben we een Dacia Store, waar u op de 1e etage onze Dacia showroom vind. In Enschede en Rijssen is Dacia geïntegreerd in onze Renault showrooms.

Aftersales

Voor service & onderhoud kunt u terecht in Almelo, Oldenzaal, Rijssen, Hengelo en Enschede. Met een serviceteam van 45 gekwalificeerde monteurs bieden wij het beste maar ook betaalbaar onderhoud voor uw Dacia. Ook met andere merken kunt u terecht bij Munsterhuis. Onze magazijnen in Enschede, Hengelo en Rijssen verzorgen onze onderdelenverkoop, zowel aan particulier als aan garagebedrijven.