Economy Parts

Moet er iets vervangen worden aan jouw Dacia en wil je dit laten doen voor een lagere prijs? Maak dan gebruik van Economy Parts. Dit zijn alternatieve onderdelen die 25% goedkoper zijn!

Economy Parts is het label voor reparatie en vervangingswerkzaamheden aan Dacia modellen van 3 jaar en ouder. Wanneer er dus iets vervangen moet worden aan jouw Dacia, dan biedt Economy Parts een kwalitatieve en betaalbare oplossing. Wanneer jouw auto ouder is dan 3 jaar dan heb je de keuze uit originele Dacia onderdelen en Economy Parts.

Originele Dacia onderdelen zijn altijd scherp geprijsd en zijn afgestemd op jouw auto en het door Dacia opgestelde eisenpakket voor kwaliteit en duurzaamheid. Economy Parts zijn gemiddeld 25% goedkoper dan originele onderdelen. Deze alternatieve onderdelen bieden een kwaliteit die afgestemd is op de leeftijd en het gebruik van jouw auto.

In het kort: de alternatieve onderdelenlijn is speciaal voor Dacia modellen ouder dan 3 jaar en is gemiddeld 25% goedkoper dan originele Dacia-onderdelen. Ook zijn deze onderdelen van streng geselecteerde fabrikanten. Doordat je vooraf een offerte krijgt met een vaste all-in prijs biedt Economy Parts transparantie. Daarnaast krijg je 1 jaar Dacia-garantie op onderdelen en arbeidsloon (2 jaar op accu’s).

Neem contact met ons op

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.