Onderhoud op maat


Onderhoud op maat – Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Dacia onderscheidt zich met een nieuw onderhoudsprogramma. U bepaalt bij Munsterhuis welk onderhoud het beste past bij uw Dacia. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Welk onderhoud past bij uw Dacia?

De olieverversbeurt vanaf €109,-

Om ervoor te zorgen dat de motor van uw Dacia topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olieverversbeurt een minimale vereiste. Tijdens de olieverversbeurt worden de volgende handelingen uitgevoerd: het vervangen van de olie + het vervangen van de oliefilter, het controleren van de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt.

De budgetbeurt vanaf €169,-

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Dacia Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

De Dacia Onderhoudsbeurt vanaf €209

Bij de Dacia Onderhoudsbeurt wordt uw auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Dacia onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur van Munsterhuis ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt.

Wanneer uw Dacia APK gekeurd moet worden is deze keuring in combinatie met een Dacia Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis*.

* exclusief roetmeting diesels

Genoemde prijzen zijn adviesprijzen incl. btw en excl. aanvullende werkzaamheden.