Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Dacia introduceert de nieuwe Série Limitée Tech Road voor de Duster, Sandero, Lodgy, Logan MCV en Dokker. Deze aantrekkelijke uitvoering vervangt de succesvolle Stepway en wordt gekenmerkt door rode details in het in- en exterieur, een rijke standaarduitrusting en onderscheidende designwielen. Bovendien zijn de Duster, Lodgy en Dokker nu leverbaar met geheel nieuwe, krachtige en uiterst efficiënte 1,3-liter turbobenzinemotoren.  De Série Limitée Tech Road is voor alle modellen de nieuwe topuitvoering.

Bovendien zijn de Dacia Duster, Lodgy en Dokker nu leverbaar met geheel nieuwe, krachtige en uiterst efficiënte Tce 130- en Tce 150-turbobenzinemotoren. Daarnaast wordt de aantrekkingskracht van de Série Limitée Tech Road extra versterkt door nieuwe carrosseriekleuren, waaronder de aansprekende en nieuwe kleur ‘Rouge Fusion’.

Koop nu een nieuwe Dacia Série Limitée, profiteer van deze rijk uitgeruste uitvoering en ontvang tijdelijk een accessoirecheque ter waarde van € 250,-*. Je rijdt de Dacia Série Limitée al vanaf € 16.780,-**. 

Wel de auto, niet de zorgen? Kies dan voor Dacia Private Lease! Je rijdt al vanaf € 229,- per maand en je geniet van alle voordelen die Dacia Private Lease te bieden heeft.

Wil je het hele aanschafbedrag financieren of een deel ervan? Financier dan jouw nieuwe Dacia o.b.v. 60 maanden al vanaf € 152,- per maand. Laat ons een offerte maken of bereken jouw maandbedrag op Dacia.nl. Kom snel naar onze showroom; wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden en de rijk uitgeruste Dacia Série Limitée Tech Road!

Meer weten? Neem dan contact op.

 

 

*De accessoirecheque is alleen geldig voor particuliere en zakelijke klanten bij een nieuw aangekochte Dacia tijdens de actieperiode. De accessoirecheque is niet inwisselbaar voor korting. De accessoirecheque is geldig voor klantorders vanaf 4 maart t/m 16 maart 2019. Kijk voor de actievoorwaarden op dacia.nl. **Vanafprijs (€ 16.780,-) o.b.v. Dacia Sandero TCe 90 Bi-Fuel Stop & Start Série Limitée Tech Road. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

Terug naar overzicht