Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Nieuwe Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway – Nu bij Munsterhuis

De nieuwe Série Limitée Stepway is een speciale uitvoering van de Dacia Logan MCV. Hij is direct herkenbaar aan de grotere bodemvrijheid, Stepway-striping en stoere designkenmerken zoals de zwarte zijskirts en wielkastverbreders. Hij rolt op 16” Bayadere-designwielen in de kleur Dark Metal.

De uitrusting is bijzonder compleet. Zo is de Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway standaard uitgerust met onder meer airconditioning, cruisecontrol, parkeersensoren achter, elektrisch te bedienen ruiten voor én achter, Hill-Start Assist, een met leder bekleed stuurwiel en het MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen inclusief DAB+. Het interieur kenmerkt zich door koperkleurige accenten rond de ventilatieroosters, op de middenconsole en in de stoelbekleding. De prijzen beginnen bij € 16.880,-.

 

Prijzen Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway
Logan MCV Série Limitée Stepway pk (kW) Consumentenadviesprijs1
TCe 90 Stop & Start 90 (66) € 16.880,-
TCe 90 Easy-R 90 (66) € 17.380,-
dCi 90 Stop & Start 90 (66) € 19.480,-

1De genoemde vanafprijs is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de klant en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden

Terug naar overzicht