Body

Met de Dacia Sandero Stepway begint jouw weekend weg direct wanneer jij de auto instapt. Rijd comfortabel en veilig naar jouw bestemming met deze robuuste en veelzijdige cross-over, die de ultieme combinatie van prestatie en efficiëntie biedt. In deze blog bespreken we waarom de Dacia Sandero Stepway de perfect auto is om een weekend weg te gaan.

Dacia Sandero stepway

Comfortabel en veilig

De Dacia Sandero Stepway is dé auto die je veilig van A naar B brengt. Terwijl de extra beenruimte je een ontspannen rijervaring biedt, weet je dankzij het uitgebreide pakket van veiligheidssystemen en rijassistenties dat je onderweg altijd optimaal beschermd bent. Daarnaast beschikt de auto over een ruime hoeveelheid opbergmogelijkheden die ervoor zorgen dat jouw bagage je niet in de weg zal zitten.

 

Dacia Sandero Stepway

Prestatie en efficiëntie

De Dacia Sandero Stepway biedt de ultieme combinatie van prestaties en efficiëntie. Of je er nu op uitgaat in de stad of in de natuur, de motor zorgt voor soepele en krachtige prestaties. Daarnaast houd je dankzij het efficiënte brandstofgebruik van de Sandero Stepway meer geld over voor leuke dingen!

Dacia Duster Media NAV

Entertainment

Met de Sandero Stepway hoef jij je tijdens een weekendje weg niet te vervelen. Het multimediasysteem met touchscreen, Bluetooth en USB-aansluitingen zorgt voor een vermakelijke rit en biedt de mogelijkheid om je eigen muziek te streamen. Of je nu naar je favoriete radiozender wilt luisteren, een podcast wilt afspelen of je eigen afspeellijst wilt streamen, alles is mogelijk met de Dacia Sandero Stepway.

Milieubewust

Kom tot rust en geniet! Naast dat de Sandero Stepway betaalbaar en comfortabel is, zorgt de zuinige motor er namelijk voor dat er minder brandstof wordt verbruikt en minder CO2 wordt uitgestoten. Ga eropuit, geniet, maar doe het bewust, dankzij de Dacia Sandero Stepway.

 

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.