Dacia introduceert volledig nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan

Dacia introduceert volledig nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan

Body

Dacia introduceert de vernieuwde Sandero, Sandero Stepway en Logan. Hiermee luidt het alweer de derde generatie in van deze modellenreeks. De auto’s zijn voorzien van een splinternieuw design en brengen op verschillende fronten vernieuwing in het succesvolle aanbod van Dacia.

Bewustere kopers

Dacia sluit met het vernieuwde aanbod beter aan dan ooit op de verwachtingen van de steeds bewustere klanten. Aankopen zijn tegenwoordig vaak voor langere termijn, met deze visie is Dacia aan de slag gegaan. Het resultaat; een beter product voor een goede prijs. Iets wat centraal staat bij de nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan.

Compleet nieuw design

Met de nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan brengt Dacia vernieuwing in het huidige gamma. Alle modellen zijn uitgerust met een compleet nieuw design ten opzichte van hun voorgangers. Moderner, rijker uitgerust en veelzijdiger, zonder Dacia’s fundamentele waarden uit het oog te hebben verloren. De ongeëvenaarde scherpe prijsstelling, eenvoudigheid en betrouwbaarheid zijn namelijk ‘gewoon’ terug te vinden bij deze nieuwe modellen.

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief

Moderne en dynamische lijnen

De nieuwe Dacia Sandero maakt door zijn uitgesproken schouders en wielkasten een robuuste indruk. Door de meer gebogen voorruit, lager dak, aflopende daklijn en radioantenne achteraan het dak, is de lijn van de auto vloeiender dan zijn voorganger. De nieuwe Sandero oogt lager en meer zelfverzekerd, met name dankzij de bredere spoorbreedtes en wielen die perfect in lijn van de auto liggen. 

De vernieuwde Dacia Sandero Stepway is de veelzijdige avonturier binnen het gamma. De verhoogde bodemvrijheid en het uitgesproken design nodigen uit om op pad te gaan met deze auto. De voorkant van de Sandero Stepway is zeer herkenbaar dankzij een specifieke generfde, bollere motorkap als ook een verchroomd Stepway-logo onder de gril en elementen boven de mistlichten. Dit alles samen vormt het crossover DNA van de nieuwe Dacia Sandero Stepway.

De nieuwe Dacia Logan oogt vloeiender en dynamischer dan voorheen. Ook hier is sprake van een aflopende daklijn en radioantenne achter op het dak, bovendien is de auto ook langer dan zijn voorganger. De opvallende Y-vormige lichtsignatuur, welke ook te vinden zijn op de andere modellen, zorgen ervoor dat deze derde generatie een geheel eigen karakter krijgt. Zowel vooraan als achteraan worden twee lichten verbonden door een horizontale lijn die doorloopt in de respectievelijke verlichtingslijnen. Hierdoor ogen de nieuwe Dacia’s optisch breder en en ruimer. 

Meer informatie?

Dacia maakt op 29 september 2020 alle details bekend over de volledig nieuwe Sandero, de Sandero Stepway en de Logan. Wilt u op de hoogte blijven van deze modellen? Meld u aan via bovenstaand formulier en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief!