Nieuwe banden


Nieuwe banden – De autobanden zijn van cruciaal belang voor veiligheid, comfort en efficiëntie van uw Dacia. Ook optimaliseren de juiste banden uw brandstofgebruik. Munsterhuis helpt u graag verder met het kiezen van de juiste banden, zowel in de zomer als in de winter. Profiteer nu van maar liefst 30% korting op alle zomer- en winterbanden van o.a. Michelin en Continental!

Zomerbanden

In de zomer is het asfalt heet en zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze daar goed tegen bestand zijn. De warmte van de weg warmt de banden op en maakt ze zachter. Het normale profiel van 7 millimeter diep zorgt ervoor dat de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie hebben bij temperaturen boven de 7 graden Celsius.

Winterbanden

Voor meer grip op gladde, natte of besneeuwde wegen zorgen winterbanden voor een kortere remweg en verbeterde wegligging. U herkent de banden aan de letters M+S (modder en sneeuw) of aan het sneeuwvlokje. Ook bevatten ze een snelheidsaanduiding: Q (160 km/u), T (190 km/u) of H (210 km/u). Vervang versleten banden tijdig: bij een profiel van minder dan 5 millimeter is de band vergelijkbaar met een zomerband.

Bij Munsterhuis kunt u terecht voor:

  • A-merken: zoals Michelin en Continental
  • Winterbanden (set of los): Keuze bij ons uit voorgemonteerde winterbanden op stalen velgen of losse banden
  • Scherp geprijsd: u koopt als Renault-rijder al een band vanaf €39,-
  • Opslag: u kunt bij Munsterhuis ook de banden van uw Dacia opslaan
Direct een afspraak maken?

*Korting op banden is geldig van 4 t/m 29 september 2017 en geldt alleen op banden (zonder velg). Korting geldt niet op losse verkoop, maar uitsluitend bij gelijktijdige montage door de Dacia-dealer. Korting geldt niet i.c.m. overige acties. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden.