Dacia Spring Extreme

Dacia Spring Extreme

Rijklaar vanaf
€23.400,-

Let op: voertuigen van Dacia die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijzen. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. Voor voertuigen die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.

 

Stap in de Dacia Spring Extreme en ervaar de robuustheid en het eigenwijze outdooruitstraling. Deze auto is voorzien van de modernste uitstraling en een krachtige, gloednieuwe motor.

Dacia Spring Extreme

De Dacia Spring Extreme is dé perfecte combinatie van kracht en betrouwbaarheid. Met de sterke elektrische motor van 48 kW (~65 pk) en verbeterde acceleratie, is hij klaar om jou mee te nemen in een avontuur. Deze auto biedt niet alleen meer rijplezier, maar is ook comfortabel voor 4 personen. Met de koperkleurige accenten en op topografie geïnspireerde lijnen is het design van de Spring Extreme gebaseerd op een natuurlijke mindset.

Comfort in de Dacia Spring Extreme

 

De Dacia Spring Extreme biedt veel comfort tijdens het rijden. De auto heeft een stille motor, waardoor u minder last heeft van geluidsoverlast. Daarnaast is de auto ook voorzien van speciale vering, waardoor de auto extra comfortabel rijdt. Met de Dacia Spring Extreme geniet je van nóg meer rijplezier en avontuur.

  • De krachtige en soepele motor levert 48 kW vermogen, dit zorgt voor een verschil van 20 pk in vergelijking met de regulieren Dacia Spring met 33kW.
  • Dankzij de verbeterde acceleratie ben je altijd snel weg. Geniet van de snelle en avontuurlijke rijbeleving. 
  • De grote ruimte in de auto zorgt voor comfortabele ritten binnen en buiten de stad. 

Dacia Spring Extreme uitvoeringen

Image
Dacia Spring Extreme

Dacia Spring Extreme

Nu vanaf:
€23.400,-
Informatie

Brandstof
Elektrisch

Type versnellingsbak
Automaat met continue overbrenging

Maximaal vermogen kW (pk)
48 (65)

CO2-uitstoot (g/km)
0

WLTP actieradius (afhankelijk van uitrusting)
220

AC lader
4:51 uur met 7,4 kW

DC lader
0:51 uur met 30 kW (tot 80%)

Toon meer Toon minder

Benieuwd naar de mogelijkheden?

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.