Dacia Lodgy header

Lodgy

Rijklaar vanaf
€20.590,-

De Dacia Lodgy is een gezinsauto met 7 zitplaatsen en een zee van ruimte. Er is altijd wel een plekje over voor die extra koffer. Niet alleen is de Lodgy perfect voor een groot gezin, maar ook voor groepsreizen. Of gewoon voor degene die graag veel ruimte om zich heen heeft. De Lodgy past zich gemakkelijk aan jouw behoeften aan.

Dacia Lodgy

Interieur

Met de Dacia Lodgy is er altijd genoeg ruimte. De achterbank van de tweede zitrij kan in delen neergeklapt worden en net als de derde zitrij kan deze ook geheel worden weggeborgen. Zo ga je van 7 naar 2 zitplaatsen, waarmee de raadruimte enorm wordt.  Naast ruimte beidt de Lodgy ook veel comfort. Met de rijhulpsystemen en de cruise control met snelheidsbegrenzer wordt rijden een stuk eenvoudiger. De veiligheid is ook hoog met de voor- en zijairbags voor de bestuurder en passagier. Het multimediasysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig en plezierig op jouw bestemming aankomt,

Dacia Lodgy

Exterieur

De Dacia Lodgy heeft en moderne en krachtige uitstraling. Bij het eerste aanzicht wordt al duidelijk dat dit een auto is die je veilig van A naar B brengt. Het lichtsignatuur voor en achter, samen met de 15” stalen wielen stralen kracht uit. Dit robuuste model is helemaal in lijn met de merkwaarden van Dacia en dankzij de Dacia eco2 -dieselmotoren en de nieuwe TCe 115 turbo benzinemotor met directe inspuiting is de Lodgy ook heel budgetvriendelijk.

Série Limitée Tech Road

Série Limitée Tech Road

De Série Limitée Tech Road is dé nieuwe topuitvoering van Dacia. Heerlijk comfortabel om in te rijden en een lust voor het oog. De Dacia Série Limitée Tech Road heeft een rijke standaarduitrusting, stoere designwielen en is te herkennen aan de sportieve stoelbekleding en rode details in het interieur en het exterieur.